Lejrskoletur 2018

Yderbyskolen - et dagbehandlingstilbud

Tidligere lejrskoleture:

Udover vores almindelige skolerelaterede ekskursioner til bla. Naturskolen, Den Blå Planet, Geologisk Museum, Brorfelde osv. tager vi hvert år på lejrskoleture. Lejrskoleturene går både udlands og indland og varer typisk fra mandag til fredag. Skolens elever inddeles på turene ud fra skoleforløb og sociale relationer imellem sig.

Skolen har de sidste par år besøgt Prag, London og Berlin samt været på tur i Jylland og Møn.

Turens destination afhænger nogen gange af, hvad eleverne har arbejdet med i skoletiden. Fx. havde vi i foråret 2015 projekt om 2. Verdenskrig, hvilket derfor lagde op til en tur til Berlin. Vi vidste, at vi kort tid efter lejrskoleturen skulle arbejde med 1864, så det ene hold besøgte Dybbelbanke Historiecenter på vej til Berlin, og det andet hold besøgte centret på hjemvejen. Tjek arkivet for dagbog med billeder fra Berlintur 15.

2018 lejrskoletur til Grækenland - Klik på billedet herunder for mere info og billeder.

I år gik mellemgruppens tur til Grækenland og afgangselevernestur gik til London. Vi stiftede bekendtskab med kulturene og det sociale samværd var i højsæde på årets ture.